WORKSHOPS    PERSOONLIJK ADVIES    FOTOSHOOT

 
     
  In de workshop leer je welke stijl en kleuren bij jou passen en hoe je de juiste make-up bij jezelf aanbrengt. Het aantal en de samenstelling van de groep deelnemers aan de workshop (minimaal 4, maximaal 6 personen) dient men zelf samen te stellen.
Het is ook mogelijk om een individueel make-up advies / workshop te volgen. Voordeel daarvan is dat er verder geen cursisten aanwezig zijn in mijn studio zodat alle aandacht voor jou alleen is.

De duur van de workshop is 2 tot 2,5 uur. Tijdens de workshop behandel ik met de deelnemer(s) verschillende aspecten van make-up producten en hoe deze te gebruiken om een bepaald resultaat te bereiken. Dit doen we met een klein stukje theorie maar vooral met praktijkoefeningen en uitleg. Je krijgt bruikbare tips die direct toe te passen zijn. Ik neem (indien gewerkt wordt met een groep) 1 persoon als model en daarna gaat men onder begeleiding zelf aan de slag. Alle make-up en huidverzorgingsproducten zijn aanwezig dus je hoeft niets mee te nemen. Voor koffie en thee met iets lekkers erbij wordt gezorgd.

Heb je speciale thema's in gedachten zoals bijvoorbeeld naturel of glamour look, dan is dat altijd bespreekbaar.
Het is mogelijk make-up producten te kopen of te bestellen, dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.
De workshops zijn te boeken 7 dagen in de week zowel overdag als s'avonds.
Bijvoorbeeld ook erg leuk als onderdeel van een vrijgezellenparty of een bedrijfsuitje!

Om de workshop compleet te maken is het mogelijk om het resultaat vast te laten leggen door een fotograaf.

 - Individueel make-up advies (1 persoon) € 60,00
 - Groepsworkshop 4-6 personen (zelf samen te stellen) € 30,00 per persoon

 


Beautiful  Girlz  Make-up Party

Samen met je vriendinnen een (thema) feestje komen vieren!

Voor meiden in de leeftijdscategorie 8-15 jaar is het mogelijk om bij Studio Koek een Beautiful Girlz Make-up Party te organiseren. De workshops / kinderfeestjes zijn onderverdeeld in leeftijd, tijdsduur en prijsklasse.

Leuk idee voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje. De meiden krijgen adviezen over huidverzorging en make-up en aan de hand van een stappenplan gaan we gezamenlijk aan de slag.

De workshop is inclusief gebruik van alle materialen welke nodig zijn voor een geslaagd Beautiful Girlz Make-up Party. Huidverzorgingsprodukten, make-up, glitters, strass-steentjes en valse wimpers, glamourkleding en accessoires zijn aanwezig in mijn studio. U hoeft dus zelf voor niets te zorgen.

De Make-up Party kan worden afgesloten met een leuke glittertatoeage Deze tatoeage wordt gezet met behulp van sjablonen en een huidvriendelijke lijm en een gekleurd glitterpoeder op bijvoorbeeld een hand of een arm. Aan het eind van het feest zal indien gewenst bij alle jonge meiden een glittertatoeage worden aangebracht. Deze kan ongeveer 3-6 dagen blijven zitten.

Misschien is een keuze maken moeilijk, uiteraard is het mogelijk om deze visagie-workshop af te stemmen op uw wensen of heeft u zelf ideeën om het feestje nog leuker te maken. Alles is bespreekbaar zodat we er samen een leuke ochtend, middag of avond van kunnen maken.

Workshop / kinderfeestje 8-15 jaar € 12,50 p.p.

Aantal personen: 6-8. (Meer in overleg)
Tijdsduur: 2 uur

 Wat is er nog meer mogelijk?

Visagie & Nail-Art

Speciaal voor de trendy dames is het tegen een meerprijs mogelijk om de workshop uit te breiden met Nail-Art. Een nagelstyliste zal helpen om de finishing touch aan te brengen na de make-up in de vorm van nail-art die de kinderen aan de hand van voorbeelden zelf mogen uitkiezen. Denk hierbij aan het aanbrengen nagellak met ruime keuze uit hippe kleurtjes, kleine stickertjes zoals, hartjes, bloemetjes, vlindertjes of een klein strass steentje, net wat de meiden leuk vinden!

Incl. lichte manicure: Het in vorm vijlen van de nagels, handscrub en aanbrengen van een verzorgende handcrème.

Meerprijs Nail-Art 8-15 jaar € 30,00 per groep
Tijdsduur Visagie & Nail-art: 2,5 uur

 Visagie & Beautiful Girlz Glamourshoot

Voel je een echt model! Een professionele fotografe legt het eindresultaat van de workshop vast op foto. Er worden verschillende glamourfoto’s gemaakt als blijvende herinnering aan het feestje. Alle glamourgirls krijgen een unieke groepsfoto en een prachtig portret
van zichzelf.

Meerprijs Fotografe: Op aanvraag
Tijdsduur Visagie & Beautiful Girlz Glamourshoot: 2,5 uur
Tijdsduur Visagie, Nails & Glamourshoot: 3,5 uur

 

Voor meer informatie of vragen kun je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.
Dineke Koek
e-mail:
info@dinekekoek.nl
tel: 06-53750386