PROFESSIONELE BRUIDSMAKE-UP

Van harte gefeliciteerd, je gaat trouwen!

Als er één dag in je leven is dat je er mooier uit wilt zien dan ooit, dan is dat wel op je bruiloft. Een mooie bruidsmake-up vraagt dan ook om een speciale techniek. Ook als je bijna geen make-up gebruikt en een naturel make-up wilt op je trouwdag adviseer ik je daarvoor een professional in te schakelen. Je draagt een mooie jurk , een fraai bruidskapsel,  en hebt misschien een fotograaf ingehuurd
om de mooiste foto’s te maken, dan maakt een perfecte make-up het plaatje compleet.
Ik werk met hoogwaardige, professionele make-up  zodat deze de gehele dag goed blijft zitten en je er stralend uitziet.

 

PROEFSESSIE

Zes tot twee weken voor de trouwdag spreken af voor een proefsessie.(1 / 1,5 uur)  Deze vindt plaats in mijn studio te Mijdrecht. Wellicht is het mogelijk dat je voor de proefsessie een foto van de jurk meeneemt (evt. ook een lapje stof) Samen bepalen we de make-up voor je bruiloft en bespreken we jouw wensen.

Wat voor idee heb jij bij je bruidsmake-up? Wat wil je wel en wat absoluut niet. Dit bespreken we uitgebreid tijdens de proefsessie. Daarna  breng ik een make-up aan welke past bij jouw wensen, je uiterlijk,  trouwjurk, kapsel, je boeket en de overige entourage. Je krijgt een goed advies. Wanneer de bruidsmake-up geheel naar jouw zin is, wordt alles genoteerd en worden er foto’s van gemaakt,  zodat de make-up op de dag van de bruiloft exact hetzelfde wordt en je niet voor verassingen komt te staan.

Ik vind het prima als je een vriendin of familielid meeneemt  bij de proefsessie.

 

DE GROTE DAG

De tijd die nodig is voor een bruidsmake-up is afhankelijk van wat voor make-up het uiteindelijk moet worden. Maar om een indicatie te geven;  ik trek er meestal een uur voor uit. We spreken ruim op tijd om rustig te kunnen werken en zo kan de tijd dat de make-up wordt aangebracht voor jou ook even gebruikt worden als een rustmoment. Het is ook mogelijk om evt. gasten ( familie, bruidsmeisjes) van een dagmake-up te voorzien. Wanneer je hiervoor kiest laat mij dit van te voren weten i.v.m. tijdsplanning e.d.

 

REFRESHMENT

Een extra luxe verwenmoment op je trouwdag. Op de feestlocatie is evt. een refreshment mogelijk. In principe zorg ik ervoor dat je make-up de gehele dag mooi blijft. Wil je echter je make-up bijgewerkt of veranderd hebben, dan doen we een refreshment. Ik werk de bestaande make-up bij of zet de make-up zwaarder aan, bijvoorbeeld van naturel overdag naar een glamourmake-up 's avonds. Heb ik die ochtend ook bij gasten de make-up verzorgd? Dan check ik hen natuurlijk ook. We hebben minimaal een half uur nodig voor een goede refreshment. Maak  je geen zorgen als de dag iets uitloopt, ik pas mij hier flexibel op aan.

 

PRIJZEN

Bruidsmake-up incl. proefsessie                    €  125,00

Dagmake-up gasten                                         €    42,50

Refreshment bruid                                            €    55,00

Reiskosten                                                          €      0,23 (per kilometer (buiten De Ronde Venen)